Teď už záleží na vás

Vážení a milí Prostějované,

Tímto stručným oslovením nezapomínám ani na občany Vrahovic, Žešova, Krasic, Čechovic a Domamyslic. Již zítra se otevřou volební místnosti a my všichni budeme mít možnost zvolit si své zástupce, kteří za nás budou rozhodovat po dobu dalších čtyř let v městském zastupitelstvu. Končí tím předvolební kampaň. Zítra se rozhodne. Přeji nám všem dobrou volbu. Pro naše krásné město Prostějov, pro nás i naše děti. Máme velkou zodpovědnost a možnost zvolit nápravu, pokud jsme v minulém období nebyli s něčím spokojeni. Nabídka je opravdu velká. Naše volební formace TOP 09 společně s nezávislými Prostějovany změnu nabízí. Je to změna na základě zkušeností ze čtyřletého opozičního zastupování vás, občanů v zastupitelstvu.  Víme, co chceme změnit, ale víme také, že v dobrých věcech budeme navazovat a dílo rozvíjet. Jde nám o NAŠE město. S tímto vědomím jsme sestavovali i náš program pro nadcházející roky. Jsme odhodlaní jej uskutečnit.

Jestliže vás náš program i náš přístup k řešení problémů oslovil, dejte nám prosím svůj hlas. Určitě nebude promarněn.

Přeji vám, vážení spoluobčané, hodně štěstí, zdraví i Božího požehnání a pomoci v osobním i pracovním životě.

Aleš Matyášek